ارسال شده توسط جعغر مرادیان
145
ارسال : 1400/6/16 - 00:01:47
ویرایش : ویرایش نشده

با چند دقیقه مطالعه این مطلب یک فرصت جدید برای خود در درس کارآموزی ایجاد کنید و آینده شغلی خود را تضمین کنید

ادامه مطلب

خب صرفا جهت آموزش یک سری نکات یک سوال نیز مطرح می شود که برای خیلی ها شاید جذاب باشد و علاقه مندان زیادی را داشته باشد.

در متن سوال دو نکته درج شده محل کارآموزی و محل کار دائمی که در نگاه اول خیلی به هم نزدیک هستن و فقط نیاز به یک سری تلاش دارد تا کلمه اولی به دومی تبدیل شود.

میدانیم که کارآموزی یک دوره (120 -240 -360 ) ساعته(نسبت به رشته متفاوت می باشد) در دانشگاه می باشد و صرفا جهت کارکردن آموزش های تئوری در دنیای واقعی یا یک محیط کار واقعی می باشد خب نکته اصلی ماجرا همین جاست که ما شروع به فعالیت در یک مکان می کنیم

چه با هزینه کم چه به صورت رایگان در هر دو صورت ما آن فعالیتی را انجام میدهیم 

چه بهتر که در انتهای دوره در همین مکان که با آن اشنا هستیم و فعالیت های آن را بلد هستیم مشغول به کار شویم.

یک سری نکات وجود دارد که با رعایت آنها در بیشتر مواقع محل کارآموزی تبدیل به محل کاردائمی ما می شود.


نکته اول ( وابستگی ایجاد کنیم )

وقتی در محلی شروع به کارمی کنیم یک فعالیت را دست می گیریم و با افرادی اشنا می شویم در زمان حضور ما یک نیاز برطرف می شود و یک فرد جدید که ما هستیم در جمع افرادی حضور دارد با ایجاد روابط صمیمی بین اعضا می توانیم یک قدم به جلو برداریم و قدم بعدی انجام درست فعالیت محول شده به ما هستش که اگر به بهترین نحو آن را انجام دهیم به صورتی که کسی نمی توانند آن را انجام دهد یا احساس شود کسی نمیتواند بهتر از ما آن را انجام دهد یک قدم دیگر به استخدام شدن در آن مجموعه برداشته ایم


نکته دوم ( ایجاد دستاورد )

محل کارآموزی مورد نظر مرتبط با رشته ما می باشد و ما باید سعی کنیم یک  مقدار خلاق باشیم  و یک محصول ، یک ایده ، یک عمل ، یک کاری را انجام دهیم، بسازیم، یا ایجاد کنیم که قبلا وجود نداشته است و باعث بهتر شدن، گسترش ، مطرح شدن و یا آسان سازی کاری های آن مجموعه می باشد را پیش بگیریم.


نکته سوم ( وقت شناس و خوش قول باشید)

شاید در نگاه اول بسیار ساده برسد ولی در بیشتر مجموعه ها افرادی وجوددارند که بد قول هستند و وقت شناس نیستند و همین امر باعث نارحتی و بی استفاده شدن آن فرد می شود چه بسا که شما آن فعالیت را هم بلد هستید، اگر حس اعتماد ایجاد کنید می توانید همکار آن فرد یا جایگذین بعدی آن فرد باشید.


نکته چهارم ( هر مهارتی دارید رو کنید )

وقتی شما وارد یک مجموعه می شوید هیچ کس با شما آشنایی ندارد و مهارت های شما را نمی شناسد و ممکن است در بخشی شروع به فعالیت کنید که هیچ ربطی به مهارت شما ندارد پس بهتر است در ابتدای کار خود را معرفی کنید ، نمونه کار های خود را نشان دهید و در به وجود آمدن اولین مشکل از مهارت خود استفاده کنید و آن را حل کنید.


نکته پنجم ( ارتباط های زیادی ایجاد کنید )

وجود ارتباط قوی با افراد زیادی یعنی وجود کار و شغل، خب پس بهتر است این عمل را در مجموعه خود پیاده کنید سعی کنید در فعالیت ها به بقیه کمک کنید ، با آنها گرم بگیرید ، صادق و خوش صحبت باشید ، از کلمات زننده استفاده نکنید و در جای بی ربط سخن نگویید .

وقتی با اعضا شرکت ارتباط برقرار کنید به معنی آشنایی با فعالیت های شرکت می باشد چون هر کس در یک بخش مشغول به کار هست و شما با کارآن فرد آشنا می شود و می توانید آن مهارت را نیز یادبگیرید.


نکته ششم ( ارتباط خود را حفظ کنید )

در انتهای دوره کارآموزی خیلی ها ارتباط خود را با آن مجموعه قطع می کنند و همین امر باعث می شود از آنها دیگر استفاده نشود ولی اگر ارتباط خود را حفظ کنید چه به صورت تلفنی ، پیامکی یا به آنها سر بزنید و یا حتی اعضای مجموعه را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید می توانید ارتباط خود را حفظ کنید تا در صورت خالی شدن یک جایگاه شغلی شما اولین نفر برای آن شغل باشید.

فقط با رعایت چند نکته شما به آینده شغلی خود کمک زیادی کرده اید و در این راه بهکاد همراه شما هست، تا از عملکرد خود در این دوره آگاه باشید.