کلمات کلیدی
. گزارش_پایان_دوره کارآموزی گزارش بهکاداین مطالب را نیز مطالعه کنید
دسترسی موقعیت مکانی به بهکاد 759وضعیت حساب دانشجو 578
فرم های دوره کارآموزی 531
فرایند اجرایی کارآموزی 412
کارآموزی رشته کاردانی معماری 327
اشکالی که برای بعضی از کاربران رخ می دهد 324
مراحل اجرای درس کارآموزی در یک نگاه 291
کارآموزی رشته کاردانی نرم افزار 285
پیج اینستاگرام بهکاد 277
بهکاد همیار شما 267
مطلب پین شده

گزارش پایان دوره که در پایان دوره کارآموزی توسط دانشجو به دانشگاه ارائه میشود، شامل یک گزارش به صورت خلاصه از تمامی فعالیتها و کارهایی که در این دوره در محل کارآمکزی فرا گرفته میباشد.
ادامه مطلب
شرایط استخدام اکثر سازمانها و شرکتها، داشتن تجربه کاری در حوزه مربوطه میباشد. دوران کارآموزی بهترین زمان برای کسب تجربه میباشد.
در واقع گزارش پایان دوره شما یک رزومه کاری برای شما محسوب میشود که کمک زیادی به شما در استخدام میکند.
در دوره کارآموزی خود هر چقدر بتوانید بر روی مهارتهای خود کار کنید و تجربه کسب کنید و در گزارش پایان دوره خود آنها را ذکر کنید، شانس خود را برای استخدام افزایش دادهاید.
نحوه نگارش گزارش پایان دوره
گزارش پایان دورهتان باید به صورت مختصر و مفید باشد. تمام تجربههات را به صورت کامل، اما مختصر و کوتاه بنویسید. طوری که مخاطبتان از خواندن آن خسته نشود.
همچنین رعایت اصول و ساختار نوشتن گزارشتان نیز بسیار مهم است.
۱. صفحه اول
محتوای صفحه اول باید شامل نام، نام خانوادگی، تاریخ شروع و پایان دوره، نام مسئول کارآموزی، نام استاد مربوطه و آدرس محل کارآموزیتان باشد.
۲. فهرست مطالب
صفحه دوم گزارشتان باید فهرست مطالبتان باشد. لازم است در این صفحه فهرست فصلها و... را به همراه درج شماره صفحه مربوطهشان بنویسید.
۳. مقدمه
در بخش مقدمه به توضیح کوتاه و مختصری از محل کارآموزی و فعالیتتان در آن محل میپردازید.
۴. بدنه اصلی
در این بخش در ابتدا به صورت خلاصه و دقیق به شرح محل کارآموزی خود و حوزه فعالیت آن شرکت و سازمان میپردازید. سپس وظایف و فعالیتهایی که در محل کارآموزیتان بر عهدهتان بود را کامل و دقیق مینویسید.
سپس مهارتهایی که فرا گرفتهاید را یادداشت میکنید. به عنوان مثال با چه نرم افزارهایی آشنا شدید و آنها را یاد گرفتید یا با چه دستگاهها و تجهیزاتی کار کردید.
مهمترین و پراهمیتترین بخش یک گزارش، متن بدنه آن میباشد. پس باید نهایت دقت را در نوشتن این بخش داشته باشید.
۵. نتیجه گیری و پیشنهادات
در این بخش اگر پیشنهادی برای بهبود و بالا بردن کیفیت کار در محل کارآموزی خود داشتید یادداشت میکنید و همینطور در مورد میزان مفید بودن این دوره برایتان توضیحاتی را مینویسید.
جمع بندی
دوره کارآموزی، بهترین زمان برای یادگیری مهارتها و ورود به بازار کار است. در این دوره علاوه بر یادگیری، همانطور که گفته شد، شما یک رزومه کاری که همان گزارش پایان دوره میباشد، برای خود دارید که کمک زیادی به شما در استخدامتان میکند.